NIEUWS

Instagram

Volg ons nu ook op Instagram! @mightyseventh_band En blijf op de hoogte van nieuws, muziek, video's en updates! https://www.instagram.com/mightyseventh_band/

YouTube

Er staan een paar leuke filmpjes van the Mighty Seventh op YouTube: bekijk ze op onze videopagina

De Paupers Ontledingsfestival

Op 1 december 2018 speelt the Mighty Seventh op het Ontledingsfestival (van de Piemelfontein) van De Paupers. In de Klameare te Workum. Een grote happening met meerdere acts. Slotfeest van de langstlopende LF2018 kunstmanifestatie!

Paretsjebrei open air

The Mighty Seventh spelen op Pareltsjebrei! Op 23 juni 2018 op de nieuwe haven in het centrum van Workum. Samen met de bands Deadline, Blackmail en The Goatrockers. Een openluchtspektakel dat je niet mag missen!

Weidepop!

The Mighty Seventh spelen op Weidepop in De Knipe, Heerenveen. Dit is op 8 september. De opbrengst van dit optreden gaat geheel naar de Stichting Leergeld.

Update: De Knipe U Rock!! Wat een geweldige avond voor het goede doel!! En een topopbrengst. Daar zijn we blij om. Het publiek was fantastisch! Dank jullie wel. Heerlijk gespeeld. Wie weet tot Weidepop 2020!

De Witte Herbergh

Optreden 22 april 2017 in de Witte Herbergh te Workum, tijdens het Open Podium van St. Brij Blues!

Update: wat een topavond! Gelukkig kwam het enthousiaste publiek massaal naar de Witte Herbergh om mee te feesten en te dansen. We hebben heerlijk gespeeld en danken de Witte Herbergh voor de ontvangst!

De Merk

De Mighty Seven treedt op op het mooiste plein van Friesland: De Merk. Op 21 juli tussen 20.00 en 22.00 uur! Be there!

Update: Wow! Prachtig! Weer een topavond beleefd op het mooiste plein van Friesland! De terrasjes zaten gezellig vol en het weer was super! Dankzij het publiek kwam de energie van de band goed los. Er zijn veel foto's genomen en video's geschoten. Zodra we daarvan wat binnen krijgen delen we ze graag met jullie. Bedankt voor deze coole ervaring!

VET!

The Mighty Seventh staan in het voorprogramma van de Ruben Hoeke Band! RH 25 Years On Tour. Ze spelen met deze topact in Workum op 18 november 2017.

Update: Wat een geweldige muziekavond! Bedankt voor een uitverkocht Paul 2.0! Geweldig publiek en oh, jongens wat speelde de RH band top! Thanx mannen!
Stacks Image 40
Ruben Hoeke Band. Foto: Ron Koffeman

'Een grote mix van vette Rock, Soul, Pop, zompige Boogie en stampende Rythm & Blues!'

Rock & Loll

Op 30 december 2016 kwamen de mannen van de Mighty Seventh voor het eerst bijeen voor een gezamenlijk optreden tijdens het Rock & Loll festival van 2016. Dat was een knaller! Sindsdien hebben ze samen enorm veel plezier in het repeteren van classic rock- en blueshits. Maar omdat ze van afwisseling houden spelen ze graag ook funk en soul.
Achter de schermen wordt een aantal openbare optredens gepland, zodat ook jij de Mighty Seventh bij jou in de buurt kunt zien!
Lars van Dieren

Ontwerp: AF Design

Social Media